Kwaliteit is onze prioriteit

Bij Schildersbedrijf LUX staat kwaliteit voorop. Hiermee willen we zeggen kwaliteit van materialen, arbeid en klantcontact. Het gaat ons er om dat u de best mogelijke ervaring ondervindt.

Ons Proces

U vraagt een offerte aan of neemt contact op.

U vraagt een offerte bij ons aan via de email of via ons contactformulier. Ook kan u een offerte aanvragen of vragen stellen via ons telefoonnummer of WhatsApp

Wij komen langs om de situatie te bekijken.

We komen bij u langs om te kijken naar het pand en een inschatting te maken van de werkzaamheden. We nemen uw wensen en behoeften door en vertalen deze weer door in ons werk en de offerte.

We sturen een offerte op.

We sturen u een offerte op. In deze offerte staan al onze benodigdheden voor het desbetreffende project en wat de kosten zijn.

Het schilderen kan beginnen.

We beginnen aan het schilderwerk met uw wensen en behoeften in gedachten. Hierdoor komen we altijd tot het gewenste resultaat en kunnen we snel aan de gang met een hoge klanttevredenheid.

Laatste checks.

We lopen alles na zodat we niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Hierdoor zorgen we voor tevreden klanten.

Oplevering.

We zijn klaar met alle taken die we hebben opgesteld op basis van uw wensen en behoeften. Alle laatste checks zijn gedaan en het project is een succes. Nu kan u weer genieten van uw vernieuwde woning of pand!

Snel, betrouwbaar en met oog voor kwaliteit

Bekijk alle diensten
Schilderwerk in een slaapkamer

Wat we doen

We schilderen uw pand of woning naar uw wensen en doen aan extra vastgoedonderhoud. Staat uw oplossing er niet tussen? Dan kunnen we samen tot een oplossing op maat komen!

Contact opnemen
Schilderwerk in een pand met afgewerkte muren en kozijnen

Wie we helpen

Iedereen met een pand, woning, of ook maar enige wens aan schilderen of vastgoedonderhoud is bij ons welkom!

Contact opnemen
Schilderwerk van een plafond

Waarom kiezen voor ons

Een jong bedrijf met een uitgebreid team van vakspecialisten. Door de verspreiding van de arbeid zijn we sneller klaar en kan je een hoop geld besparen!

Contact opnemen

Klaar voor een opfrisbeurt?

Offerte aanvragen