1 / 3

2 / 3

3 / 3

3 / 3

1 / 3

2 / 3

Ons Proces

u vraagt een offerte aan of neemt contact op.

U vraagt een offerte bij ons aan via de email of via ons contactformulier. Ook kan u een offerte aanvragen of vragen stellen via ons telefoonnummer of WhatsApp

Wij komen langs om de situatie te bekijken.

We komen bij u langs om te kijken naar het pand en een inschatting te maken van de werkzaamheden. We nemen uw wensen en behoeften door en vertalen deze weer door in ons werk en de offerte.

We sturen een offerte op.

We sturen u een offerte op. In deze offerte staan al onze benodigdheden voor het desbetreffende project en wat de kosten zijn.

Het schilderen kan beginnen.

We beginnen aan het schilderwerk met uw wensen en behoeften in gedachten. Hierdoor komen we altijd tot het gewenste resultaat en kunnen we snel aan de gang met een hoge klanttevredenheid.

Laatste checks.

We lopen alles na zodat we niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Hierdoor zorgen we voor tevreden klanten.

Oplevering.

We zijn klaar met alle taken die we hebben opgesteld op basis van uw wensen en behoeften. Alle laatste checks zijn gedaan en het project is een succes. Nu kan weer genieten van uw vernieuwde woning of pand!

Voor elke klus een oplossing

Vakbekwame schilders uit Nieuw-Vennep en omstreken. Wij werken altijd met de beste verf en tools om het beste resultaat te behalen en garanderen.

Binnenschilderwerk

Net verhuisd of verbouwd? Of begint de verf binnen te verslechteren? Ook binnenshuis biedt Schildersbedrijf Lux uitkomst.

Lees meer

Buitenschilderwerk

Uw pand of huis weer een frisse uitstraling teruggeven? Zowel in de zomer als in de winter leveren we hoogwaardig buitenschilderwerk.

Lees meer

Wandafwerking

Heeft u structuurmuren of een muur van gatenkaas? Wij doen met plezier de wandafwerking van uw muur zodat deze er weer netjes en strak uit ziet.

Lees meer
Verfroller met meerdere kleurenstaaltjes

Kwaliteit op de eerste plek

Bij Schildersbedrijf LUX staat kwaliteit voorop. Hiermee willen we zeggen kwaliteit van materialen, arbeid en klantcontact. Het gaat ons er om dat u de best mogelijke ervaring ondervindt.

In 2022 werd Schildersbedrijf LUX opgericht. Met een brede visie op de toekomst en aardige kennis en werkervaring op zak staan wij voor u klaar.

Yannick Luk

Wat klanten zeggen

Tips & Tricks in onze blog